Testimoni

V.K Sivagamy A/P Krishnan

V.K Sivagamy A/P Krishnan

Daripada Cawangan Cheras Permaisuri

47 tahun, bekerja sendiri
Dahulu: 80.2kg, Sekarang: 73.25Kg. Jumlah Penurunan berat badan: 6.95Kg (4 Bulan)


Badan manusia merupakan hasil seni yang unik, justeru itu, saya telah membuat keputusan untuk menyertai Slimworld, Pusat Pelangsingan Badan yang menekankan Pelangsingan, Kecantikan dan Kesihatan.

Nama saya ialah V.K. Sivagamy, 47 tahun, yang bukan sahaja berkerja sendiri secara tunggal malah bekerja pelbagai jenis pekerjaan. Saya seorang yang bebas, seorang ibu kepada 3 anak remaja dan seorang suri rumah. Hidup harian saya hanya terikat di dapur sebagai tukang masak, pemandu untuk anak anak saya sampai tak ada masa lapang untuk saya sendiri. Barangkali saya terasa letih, lembap dan saya tidak gembira dengan penampilan saya kerana berat badan saya yang menyebabkan sakit lutut yang teruk dan rupa saya sebelum ini. Tetapi, semua ini telah berubah semenjak saya menyertai program SlimWorld. Saya rasa ringan, sihat and aktif semula.

Terdapat 2 produk utama yang telah ditetapkan dan disyorkan oleh Joanne pengurus yang cantik dan mesra dari SlimWorld. Ia adalah Jo'Fleks dan Mibelle . Jo'Fleks adalah minuman yang diperbuat daripada serbuk botani dengan buah markisa dan ekstrak marin. Ia datang dalam paket dan boleh dimakan untuk sarapan pagi atau makan dua kali sehari. Jo'Fleks membuat saya aktif dan sangat membantu saya untuk meningkatkan tenaga pada waktu pagi.

Produk kedua ialah Mibelle dimana kolagen yang datang dalam bentuk serbuk , yang digunakan dengan Jo'Fleks pada waktu pagi. Ia membuat saya penuh bertenaga dan aktif sepanjang hari, produk ini adalah bernilai untuk memakan dan ia memberi manfaat kesihatan yang besar kepada saya dimana matlamat utama saya ialah dapat merasa perubahannya dan kekal sihat.

Kasiah Parman

Nur Hamidah

Tempat kedua dalam pertandingan Ms Kebaya SlimWorld 2013

24 tahun, Pelajar.
Sebelum: 72kg, Sekarang: 57kg. Jumlah berat turun : 15kg (6 bulan)


Saya hidup untuk makan, menelan semua jenis makanan dan saya tidak dapat menahan makan dan mengawal cara pemakanan. Saya telah menambah berat hingga 72kg. Saya selalu berfikir yang saya selalu boleh makan apa saja makanan termasuk minuman berkabonat, makanan ringan dan makanan segera. Saya telah di ejek oleh saudara mara dan kawan-kawan saya telah memanggil saya "badak air". Saya cuba bersenam dan mengawal makanan, tetapi masih tidak berjaya. Saya ingin kelihatan kurus dan cantik supaya saya dapat memakai baju-baju yang lebih cantik. Terima kasih kepada SlimWorld untuk rawatan professional, saya telah menurunkan berat badan saya dari 72kg kepada 57kg. Dengan berat badan saya yang baru ini, saya boleh memakai pakaian yang empat kali lebih kecil daripada yang dulu dan lebih yakin dan sihat.

Azean Zakaria

Siti Rozita Zainal

Tempat ketiga dalam pertandingan Ms Kebaya SlimWorld 2013

38 tahun, Ibu kepada 3 orang anak
Sebelum: 65kg, Sekarang: 57kg. Jumlah berat turun: 8kg (3 bulan)

Ini adalah kandungan saya yang ketiga! Saya terperanjat, gembira dan risau. Saya risau mengenai kerja dan juga berat badan saya. Kerja saya memerlukan saya untuk kelihatan cantik, dan seperti ramai wanita lain, kelihatan cantik bermakna 'merasa' cantik. Saya tidak risau sangat kerana saya ada 'kawan' menunggu saya…SlimWorld berada dengan saya sebelum ini dan akan berada sekarang. Saya mulakan program awal, focus dan yakin untuk menghilangkan lebihan berat badan semasa mengandung.

 

Kunci kejayaan adalah disiplin dan komitmen. Saya mulakan rawatan 2 bulan selepas pantang. Berat badan saya mula berkurangan. Program dan nasihat dari SlimWorld telah memberi saya keyakinan dan membuat saya fokus. Terima kasih Slim World kerana berada disamping saya! Terima kasih kerana berada disamping semua wanita lain juga… Ia tidak akan berjaya tanpa anda!

Kasiah Parman

Suzanna Samad

Tempat pertama dalam pertandingan Ms Kebaya SlimWorld 2013

38 tahun, Ibu kepada 2 anak remaja
Sebelum: 96kg, Sekarang: 68kg. Jumlah berat turun: 28kg (10 bulan)


Berat saya adalah 96kg sebelum saya mengikuti SlimWorld tahun lepas. Selepas bersalin anak yang pertama, berat saya bertambah sebanyak 30kg. Saya telah hamper cuba semua produk untuk menguruskan lemak semasa mengandung anak yang pertama tetapi tidak berjaya. Selepas itu berat badan saya telah bertambah dua kali ganda. Kesudahannya, saya telah berputus asa untuk mencuba produk lain.

 

Saya telah mengambil keputusan untuk tidak mengambil tahu mengenai berat badan saya sehingga lah saya mencuba Slimworld dimana pada masa itu berat saya ialah 96kg. Saya memberanikan diri untuk mencuba SlimWorld sebab telah berjumpa sahabat lama saya yang pernah gemuk tetapi telah menjadi kurus bila saya berjumpa dengannya.

 

Maka bermula lah program keseluruhannya dimana saya telah mengikuti dan mematuhi segala arahan tanpa gagal yang diberikan oleh SlimWorld. Pada masa enam bulan yang pertama di SlimWorld telah memberi satu keputusan yang sangat memuaskan, semua anggota keluarga dan kawan-kawan saya telah melihat perubahan dan saya terus diberikan motivasi untuk meneruskan program ini. Kini saya telah kehilangan 28kg dan saiz seluar saya telah menjadi kecil dari 36 kepada 28. Sekarang, saya berasa amat gembira.

Kalkulator BMI

Menghantar Pertanyaan

Hantarkan pertanyaan anda hari ini supaya kami boleh membantu anda.
Kakitangan profesional kami sedia membantu anda.


Pengesahan:
Saya ingin menyertai senarai email SlimWORLD untuk menerima promosi terbaru, tawaran dan surat berita terkini.